KLANTEN GEVEN ONS EEN:

En daar zijn wij ontzettend trots op!

Wij doen ons best om onze service altijd tot het hoogste niveau te brengen. Dit doen wij door middel van persoonlijk contact met u als dealer.

Bent u benieuwd wat klanten over ons te vertellen hebben? Kijk dan op de website van Kiyoh.

Ervaringen

Wat klanten zeggen

Snel, zonder gezeur.

“Had mijn auto te koop gezet waarna autodeals mij benaderde om de verkoop over te nemen. Was eerst sceptisch maar binnen 2 dagen geregeld voor bijna de (vraag)prijs.
Simpel, komen naar keuze je auto ophalen of je kunt hem zelf brengen. De volgende dag geld op de rekening en klaar.”

Renzo / Leiden

Je auto sneller dan het geluid, correct tegen een goede prijs verkopen

“Ik had mijn auto op Marktplaats gezet, gelijk werd ik gebeld door AutodealsXL gebeld of mijn auto op hun site mocht staan. Vrijdag gedaan, Maandag morgen gebeld met een goed bod. gelijk afspraak gemaakt om te brengen, na de afspraak een duidelijk contractie gekregen. Auto afgeleverd bij de garage die hem gekocht had en alles netjes afgerond. Kortom een aanrader.”

Paul / Soest

Fantastisch snel geregeld en fijne communicatie

“Door een misverstand bij de autodealer werd er goed met ons meegedacht waardoor alles toch nog snel geregeld was. Top aanbieder. Zeker een aanrader”

J. Baarssen / Urk

Erg prettig

“Een zeer goede en prettige ervaring met AutodealsXL. Een snelle en correcte afhandeling. Ik zal tzt zeker weer kontact zoeken met AutodealsXL.”

Will Verbeeten / Mook

Prettig en snel zaken gedaan!

“AutodealsXL heeft bemiddeld in de aan- en verkoop van mijn auto. Mijn ervaring is dat ze heel betrouwbaar en vriendelijk zijn. Van harte aanbevolen!”

Cobie / Schiedam

Vriendelijk en goed bereikbaar

“Aardige verkopers. Uiteraard krijg je een inkoopprijs geboden, dus verwacht niet de wereld qua prijs. Maar verder verliep het proces prettig. Je moet wel bereid zijn je auto zelf af te leveren bij de (locale) grage waar de automaat verkocht wordt.”

Harald / Zoetermeer